Wij zijn verheugd te mogen mededelen dat de organisatie van Broodfeest heeft besloten om dit jaar aan te sluiten bij ToFF! Maastricht 2019. Zie hieronder persbericht van voorzitster Evi Rothenburg:

Brood in het bijzonder
Na het succesvolle Broodfeest-evenement dat wij organiseerden in 2017 bij de Volmolen in Epen, is kennis delen nu ons primair doel. 
Het evenement in 2017 was geweldig en duizenden mensen hebben toen mogen genieten van broodbakken en alles wat erbij hoort. Echter, het goed organiseren van een dusdanig groots evenement vergt veel tijd en energie. Dit gaat ten koste van het delen van kennis en passie over brood, juist datgene waar het ons om draait. 
 
In 2018 hebben we, onder leiding van leden van Broodfeest, een houtoven gebouwd. In deze oven wordt nu regelmatig vers brood gebakken. 

 We gaan het daarom over een iets andere boeg gooien. Dit jaar zijn we op 11 en 12 mei te vinden bij het evenement ToFF! Maastricht 2019 waar wij als BroodFeest het Broodplein zullen inrichten. Met ons team zullen we op diverse manieren de kennis en passie delen die wij als BroodFeest hebben. Denk hierbij niet alleen aan kramen met brood en brood gerelateerde zaken, maar ook aan een stuk educatie in de vorm van uitleg en demonstraties van vlaai en desem/brood bereidingen in houtgestookte ovens, diverse graansoorten die belicht gaan worden, alsook leuke hands-on workshops speciaal gericht op de jongste generatie. 

 
We hopen jullie dit jaar op 11 en 12 mei weer te mogen begroeten op ToFF! Maastricht 2019 in Buitenplaats Vaeshartelt.