Deelnemers

Inschrijfformulier ToFF! Maastricht 2020

ToFF! Maastricht 2020 vind plaats op 20 en 21 juni in de tuin van buitenplaats Vaeshartelt.

Wij nodigen Limburgse streekproducenten ( B en NL ) en Italiaanse producenten ( B en NL ) van harte uit om hun producten twee dagen lang te presenteren aan de vele geïnteresseerde bezoekers van ToFF! Maastricht 2020.

Alles vind dit jaar plaats op het grote veld schuin tegenover het buitenterras van Vaeshartelt.

U kunt het formulier digitaal invullen. Nadat u op ‘Aanmelding indienen’ heeft geklikt, krijgt u het formulier voor uw eigen administratie per e-mail toegestuurd en ontvangt u zo snel mogelijk een bevestiging van ToFF Events van uw inschrijving.

Voorwaarden deelname aan ToFF! Maastricht 2020

 • Er mogen gerechten worden verkocht voor directe consumptie,  er dient dan een afdracht van 25% ( 1/4 deel ) te worden voldaan per ToFF!ke (betaal munt).
 • De prijs van een ToFF!ke bedraagt € 2,-
 • Indien er naast verkoop voor directe consumptie óók producten worden verkocht voor thuis gebruik wordt een bijdrage van 50% voor de kraam/tent in rekening gebracht.
 • Géén verkoop van glazen of bekers drank voor directe consumptie, alleen proefglaasjes.
 • Géén verkoop van gekoelde flessen drank voor directe consumptie. Gekochte flessen worden uitgeleverd bij de uitgang. ( werken met vouchers of bonnen ).
 • Alleen standhouders die Limburgse of Italiaanse streekproducten aanbieden worden toegelaten tot het festival. De organisatie zal er vooraf op toezien dat deze norm wordt nagestreefd om de filosofie van ToFF! te waarborgen.
 • Er worden in principe géén foodtrucks toegelaten. Mocht er een aanmelding zijn van een speciale foodtruck zal de organisatie in onderling overleg bekijken of deze toch wordt toegelaten. In dat geval bedragen de kosten  € 70,- voor twee dagen (standplaats), mits er daarnaast géén gebruik wordt gemaakt van een kraam/tent.
 • De organisatie verwacht een mooie en sfeervol ingerichte stand waar het publiek Verbaasd gaat worden. Ook wordt er een actieve houding verwacht door het publiek te informeren en te laten proeven.
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
 • Betalingsvoorwaarden:
  1. De totale deelname som dient in een keer binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan
  2. Indien de totale deelname som 30 dagen voor aanvang niet is voldaan, dan geeft de exposant door ondertekening van dit formulier, toestemming voor automatische incasso van de deelname som van bovenstaand bankrekeningnummer.

Wij verwelkomen u graag als deelnemer op ToFF! Maastricht 2020!