Gezond van bij ons

Agnes en Luc telen heerlijk fruit in de mooiste fruitstreek van België, Haspengouw.

Agnes groeide op tussen de fruitbomen van haar ouders en kreeg de smaak goed te pakken. Samen met haar man Luc startte ze haar eigen fruitbedrijf met appels en peren. Dat ging niet zonder slag of stoot.
In 2011 zorgden zware hagelbuien tijdens de zogenaamde ‘pukkelpopstorm’ voor heel wat vernieling bij de fruitboeren uit de regio. In 2014 zag het koppel zich door de Russische handelsboycot op appels en peren genoodzaakt om naast hardfruit ook zachtfruit te beginnen telen alsook begonnen met huisverkoop en op de boerenmarkt. Nog wat later breidde het bedrijf verder uit en begon het ook fruit te verwerken.
Vandaag verkopen Agnes en Luc niet alleen verschillende soorten Haspengouws fruit, maar ook hun eigen ambachtelijke vruchtensappen, confituur, siroop en likeur onder de merknaam ‘Gezond van bij ons’.

TAS biedt de mosterd aan van “Gezond van bij ons”.

De Haspengouwse mosterd met honing is vervaardigd met bruine en gele mosterdzaden van eigen bodem,
en honing van eigen bijenvolken. Dit wordt op ambachtelijke wijze gemalen op steen en bereid tot een smeuïge mattig pittige mosterd.

voor meer info kijk op: https://gezondvanbijons.be/

 

Mosterd

Ook Toffe Ambachtelijke Streekproducten in jouw zaak verkopen? dat kan, mail naar armand@toffevents.com of stuur mij een appje voor meer info 0031-625526145

#streekproduct #lokaalkopen #ambachtelijkgemaakt #gezondeten #gezondevoeding